Finerkasser/Krydsfinerkasser

Finérkasser er kasser fremstillet af krydsfinér i høj kvalitet

Hos Granby Pack har vi valgt at benytte krydsfinér i vores træemballage. Det har vi blandt andet gjort, da krydsfinér er kendt for at være et let, stærkt og formstabilt plademateriale, og på grund af dens høje beskyttelse mod brud/brudstyrke.

Hvad er krydsfinér?

Krydsfinér er et enestående materiale.

Krydsfinér er et plademateriale som består af flere tynde finérplader som er limet sammen. Det er et af de mest udbredte træprodukter. Krydsfinér er et meget fleksibelt, genanvendeligt og meget brugbart materiale når det handler om opbevaring. En anden stor fordel er, at træemballage i krydsfinér ofte kan fremstilles lokalt i virksomhederne. Krydsfinér anvendes i stedet for almindeligt træ på grund af dens høje modstand mod revnedannelse, krympning, og andre misdannelser, samt på grund af dens imponerende styrke.

Lagene i krydsfinér er limet sammen med tilstødende, vinkelrette lag, for at danne ét solidt materiale. Metoden er blandt andet med til at styrke materialet, så det er i stand til at modstå mere end almindeligt træ – styrken er konsekvent i begge retninger, så du slipper for ”svage” punkter.

Normalt bliver der brugt et ulige antal krydsende lag, således at pladen er balanceret, hvilket er med til at reducere vridninger.

Granby Box – en af vores helt egne finérkasser

Der skal selvfølgelig noget specielt til, før vi navngiver en virksomhed efter en kasse, men Granby Box lever uden tvivl op til navnet.

Kassen er som nævnt lavet af krydsfinér og er velegnet til alle former for gods – inklusiv farligt gods inden for området ”small packaging”. Vi fremstiller kassen i forskellige standardmål, som kan klare mange traditionelle transportopgaver, men vi bygger også kasser efter individuelle behov. Kassens svøb og låg laver vi i 4 mm, 6 mm eller 8 mm krydsfinér.

Hvis du gerne vil have dit firmalogo eller ISO-symboler sat på kasserne, er det ikke noget problem. Du har endda mulighed for at vælge mellem flere forskellige trykfarver, for at støtte brandingen af din virksomhed.