Forsendelseskasser

Granby Pack tilbyder et kæmpe udvalg af forsendelseskasser i træ og krydsfinér. Vi er din leverandør af professionelle, stærke og gennemtænkte forsendelseskasser i adskillige størrelser og mål.

Se hvilke forsendelseskasser vi har i vores standardsortiment her på hjemmesiden, eller kontakt os hvis du har særlige eller unikke krav til din virksomheds forsendelseskasser.

Sikre forsendelseskasser til dansk erhvervsliv

Granby Pack har professionelle emballageløsninger og forsendelseskasser til mange formål, og vi kan hurtigt dække din virksomheds behov for sikker emballering ved transport af varer, produkter og andet gods.

Granby Box, vores helt egne forsendelseskasser i krydsfinér, er populære valg blandt vores kunder. De sammenfoldelige kasser er fremstillet i det lette, stærke og formstabile plademateriale som krydsfinér jo er, og som forsendelseskasser yder de derfor stor sikkerhed, stor brud- og stabelstyrke og giver en unik beskyttelse af dit transportgods.

Granby Box forsendelseskasser, er velegnet til adskillige former for gods, også farligt gods inden for området ”small packaging”. Til varer, produkter og andet gods hvor størrelsen eller vægten er mere egnet til en af vores andre typer forsendelseskasser i vores sortiment, tilbyder vi krydsfiner på ramme (XF Box) eller trækasser.  

Forsendelseskasser i alle størrelser, med og uden logo

Her hos Granby Pack fremstiller vi forsendelseskasser i forskellige standardmål, der kan løse de fleste traditionelle transportopgaver. Vi bygger naturligvis også forsendelseskasser efter individuelle behov, krav og ønsker.

Er der et ønske om at få firmalogo eller ISO-symboler sat på forsendelseskasserne, er vi også parate til at løfte denne opgave, således dit gods støtter brandingen af din virksomhed under transporten. Hos os har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige trykfarver.

Kontakt os og få mere at vide om vores unikke forsendelseskasser

Vi har en årelang erfaring i alle typer emballering og transportsikring. Skal dit gods transporteres sikkert, er forsendelseskasser fra Granby Pack ét af markedets sikreste valg.

Kontakt os på telefon 54 41 84 00, eller send en e-mail på info@granbypack.dk, og få mere at vide om vores spændende udvalg med de mange muligheder. Vi vil hurtigt finde frem til, om du kan bruge vores standard forsendelseskasser, eller om en skræddersyet emballageløsning passer bedre til dig og din virksomhed.