Skumpolstring

Indvendig emballering til transportkasser

Første behov ved transport af gods er behovet for emballage til opbevaring af produktet undervejs, altså transportkasser. Almindelige transportkasser er desværre ikke altid nok, mange produkter risikerer stadig at blive beskadiget under en måske hårdhændet transport. Derfor indeholder højkvalitets transportkasser fra Granby Pack forskellige former for polstring der beskytter produkterne mod bump i vejen og andre former for stød.

Granby Foam

Når du vælger at købe din polstring hos os, giver vi dine produkter en grundig gennemgang. Vi analyserer og implementerer den rette mængde af skumpolstring der kan holde din virksomheds ejendom sikker under transporten.

Vores Granby Foam er en totalløsning inden for emballering til alle former for transportkasser – lige fra traditionelle papkasser til vores Granby Box.

Dit produkt får med Granby Foam tilført en ekstra værdi i form af at din kunde der modtager dit produkt oplever at din virksomhed har fokuseret på sikkerheden. Skumpolstring indikerer at produktet er blevet håndteret på en blid måde, hele vejen fra produktion til levering – med Granby Foam reduceres klager der vedrører ødelagte produkter kraftigt.

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig

Der kan være stor forskel mellem to virksomheder, også selvom de arbejder inden for samme område. Derfor tilbyder vi unikke løsninger, som vi sammen finder frem til i vores Boxing Room. Her bliver idéer til virkelighed, og vi bruger gerne al den tid der skal til, for at finde den helt perfekte løsning.

Såfremt du har produkter på lager eller ordre på produkter der har brug for ekstra beskyttelse under transporten er vi parate.  Vi har alt i træemballage, transportkasser og emballagetilbehør samt skumpolstring der sikrer at dine produkter ikke får stødrelaterede transportskader.

Kontakt os på tlf.:  54 41 84 00 eller e-mail info@granbypack.dk – så skal vi nok hjælpe dig med emballeringen.