Specialpaller

Ud over Europaller og engangspaller i standardstørrelser, leverer Granby Pack også specialpaller efter mål.  Uanset om I skal bruge et mindre antal standard engangs-, Euro- eller specialpaller er vi hurtige og præcise til at levere.

Granby Pack er specialister inden for træemballage, fra transport-og emballagekasser i standardmål til unikke emballageløsninger og specialpaller efter mål. Kontakt os for at høre nærmere.

Specialpaller efter mål

Specialpaller efter særlige mål og krav, er blot ét af vores specialområder, hvor vi er leveringsdygtige og har et stort know-how fra vores 50 år i branchen. Vi har altid kvalitetstræ og råvarer på lager til fremstilling af specialpaller efter mål. Dermed sikrer vi dig og din virksomhed træemballage og specialpaller tilpasset jeres behov.

Der stilles store krav til sikker transport i et marked hvor det mindste transporttab kan have betydning for konkurrenceevnen. Præcis som vi vil sikre en hurtig og nøjagtig levering af vores specialpaller og andre produkter, ved vi at det samme gør sig gældende for jeres virksomhed og jeres kundeleverancer. Der er ikke plads til usikre leveringstidspunkter og beskadigede varer.

Granby Pack – specialpaller til de tungere opgaver

Når I skal bruge specialpaller i produktionen og til forsendelse af jeres varer, er Granby Pack det naturlige valg. Vi fremstiller præcis den type palle, I har behov for i jeres produktion og til forsendelse. Uanset om det er størrelsen eller kravet til lasteevnen, der afviger fra standardpallerne, så tilbyder vi levering i høj kvalitet.

Vi kan bygge specialpaller der er særligt velegnede til at laste tungere emner, og har stor erfaring i at finde den bedste løsning for vores kunder.

Kontakt os og lad os bygge dine specialpaller – hurtigt og nemt

Granby Pack er eksperter i sikker træemballering samt transportsikring af højeste kvalitet, og vi er samtidig stolte over at producere nogle af markedets bedste specialpaller.

Kontakt os allerede i dag på telefon 54 41 84 00, eller send en e-mail på info@granbypack.dk. Vi kan hurtigt finde frem til, om du kan bruge vores standardpaller, eller om vi skal producere specialpaller til jeres særlige behov.