Støddæmpende emballage

Sikker transport i støddæmpende emballage

Meget kan gå galt under transporten. Derfor er det vigtigt at være forudseende, og beskytte sig herefter. Støddæmpende emballage kan være forskellen på en helt parti ødelagt gods, og gods, som ikke har fået en eneste skramme. Støddæmpende emballage og indikatorer der beviser transportskader er virksomhedens garanti mod tab i transportleddet. 

Skumpolstring er glimrende støddæmpende emballage

Hos Granby Pack har vi valgt at tilbyde vores kunder en bred vifte af støddæmpende emballage, blandt andet i form af skumpolstring. Vi kan være behjælpelig med at analysere det gods der skal transporteres, og herefter udvælge den optimale type og mængde skumpolstring der skal til for at sikre dit gods så godt som muligt. Vi er eksperter på området og stiller gerne den ekspertise til rådighed.

Kontrol af gods for eventuelle stødskader

Vi har flere typer støddæmpende emballage der kan hjælpe med at sikre godset mod stød under transporten. Produkter der registrerer om godset har været påvirket af stød kan dog også være nødvendige at benytte. Dermed sikrer du dig bevismateriale i forbindelse med en eventuel forsikrings- og erstatningssag.

Granby Pack tilbyder til dette formål:

MAG 2000

MAG 2000 er en stødindikator der kan benyttes til både transport og lagerovervågning. Stødindikatoren placeres korrekt inden transporten påbegyndes og vil, ved turens afslutning afsløre, hvorvidt der har været ødelæggende stød eller ej. 

ShockWatch

Det verdenskendte ottekantede label ShockWatch har gennem årene beskyttet virksomheder mod skader forårsaget af stød. ShockWatch er ikke støddæmpende emballage, men er med til at bevise at en eventuel skade er sket under transporten. Virksomheder der eksempelvis leverer direkte til kunden, via en ekstern leverandør, har ikke mulighed for at undersøge varen for eventuelle stødrelaterede skader inden kunden modtager varen. ShockWatch afslører ved ankomsten om varen har været udsat for stød.

Ligesom med den ovenstående MAG 2000 har du derfor i ShockWatch en dokumentation for evt. stødrelaterede skader.