VCI rustbeskyttende emballage

VCI (Volatile Corrosion Inhibitor)emballeringsprodukter der leveres af Granby Pack yder effektiv korrosionsbeskyttelse til dine produkter. Vores VCI emballage giver jer det bedste værn mod vejrpåvirkninger (klimatiske forhold) samt rust og korrosion.

I det brede udvalg af standard og tilpassede emballageløsninger fra Granby Pack, finder du blandt andet den effektive VCI emballage. Kontakt os og hør mere om en konkret VCI løsning til din virksomheds behov.

VCI emballage til effektiv beskyttelse af metalprodukter under transport

Elektronik, metalkomponenter og andre udsatte produkter, der er særligt udsatte for rust og korrosionsangreb, kan blive ødelagt og fuldstændigt ubrugelige efter transport med fugt- og kuldepåvirkninger. Til effektiv korrosionsbeskyttelse under transport, lagring og opbevaring i aggressive miljøer, anbefaler vi hos Granby Pack, at pakke varerne, produkterne eller godset i VCI emballage.

Under transport af din virksomheds produkter, kan hårde og ekstreme forhold med eksempelvis høj luftfugtighed og store temperatursvingninger, være skyld i kvalitetsproblemer hos slutkunden.

I samarbejde med dig og din virksomhed, er vi eksperter i at sammensætte den helt rigtige emballage og transportbeskyttelse. Vi kan hurtigt vurdere om VCI emballage er løsningen for beskyttelse og sikker transport af jeres produkter, og dermed være med til at sikre kvaliteten på dine leverancer.             

Granby Pack – VCI emballage og træemballage i verdensklasse

Med effektiv VCI emballage, eller andre af de særligt beskyttende emballageprodukter fra Granby Pack, er dine varer sikret efter alle krav og regler. Forskellige beskyttende emballage, certificeringer og transportindikatorer, giver dig mulighed for at emballere afhængig af produktets art og slutdestinationen i forbindelse med transport over hele verden, uanset om det er via vand, land eller luft.

Vores løsninger sparer dig og dine kunder for besværet og ulemperne der opstår, i eventuelle situationer hvor de fremsendte varer er beskadiget eller ødelagt under transporten. Den optimale transportbeskyttelse sikrer den optimale levering.

Kontakt os og få mere at vide om VCI emballage fra Granby Pack

Har du brug for beskyttende  og tilpasset emballage til dit gods, er Granby Pack ét af markedets sikre valg.

Kontakt os på telefon 54 41 84 00, eller send en e-mail på info@granbypack.dk, og få mere at vide om VCI og andre emballageløsninger fra Granby Pack.