Eksport emballage

   Eksport emballage til din virksomhed

I forbindelse med transport af dine varer er det vigtigt at udvælge den rette emballage. I fællesskab med den transportansvarlige er emballagen det vigtigste en virksomhed kan investere i ,hvis godset skal nå frem i uændret tilstand.

Gennem årene har vi her hos Granby Pack haft rigtig mange kunder, der alle har haft forskellige ønsker, behov og krav. Det har gjort os gode til at kortlægge, både hvilken slags transportemballage virksomheder generelt kan få brug for, og indkredse eventuelle kundespecifikke behov. Vi vil dog gerne konstant udfordres på vores viden og på vores løsninger.

Eksport emballage hos Granby Pack

Granby Pack har en bred vifte af eksport emballage produkter, som kan dække de fleste behov. Vi har specielt fokus på individuelle behov. Hvis ingen standardstørrelser passer til opgaven, er vi klar med fleksible kundespecifikke løsninger. Til det benytter vi vores Boxing Room, vores mødested, værksted og kreativitetsrum, hvor vi – i fællesskab med kunden – lægger strategier og finder på optimale løsninger.

Træd ind i vores Boxing Room

Boxing Room er som sagt stedet hvor vi laver planer i samarbejde med vores kunder. I vores Boxing Room vurderer, planlægger og udfører vi dét der skal til, for at gøre din transport så sikker som muligt.

Vores Boxing Room fungerer også glimrende som den fysiske repræsentation af vores motto: Boxing Unique Demands.

Når vi sammen med dig har fundet på den optimale løsning, går vores arbejde i gang. Mange år inden for udvikling af emballageprodukter har sørget for, at vi har kunnet udvikle produkter, som – udover at være i høj kvalitet, miljøvenlige og holdbare – nemt kan justeres i forhold til kundens ønsker. Er der brug for en større eller mindre kasse end vores standard størrelser, er det aldrig et problem, men en opgave der skal løses.

Vi kommer også gerne forbi din virksomhed og kigger på, hvad det er du skal have transporteret.