Emballageløsning

Emballageløsninger til alt
Producerer din virksomhed farligt gods, medicinske apparater, eller en anden type produkt, som kræver en blid håndtering? Vil du gerne være sikker på, at din emballage beskytter produktet, når det skal transporteres?

Som repræsentant for din virksomhed er du klar over vigtigheden af at beskytte dine produkter så godt som muligt. Ødelagte produkter kan resultere i et stort økonomisk tab for din virksomhed, og hvis dine produkter bliver leveret direkte til kunderne, har du ingen mulighed for at se, om produkterne har taget skade under transporten – derfor er man som virksomhed nødt til at stole på chaufførens kompetencer og emballagens kvalitet.

Heldigvis findes der emballage-specialister her i landet, som kan hjælpe dig med dine logistikproblemer.

Emballageløsninger hos Granby Pack
Hos Granby Pack har vi en stor erfaring i at fremstille emballageløsninger, som passer til de udfordringer, i som virksomhed står overfor. Vi kan blandt andet tilbyde emballage, som er lavet efter dine behov, alt efter hvad det er der skal transporteres.

Derudover har vi også emballage der helt afskærmer dine produkter. Vi siger, at vores emballageløsninger skal være nemme at håndtere, have en fornuftig pris, og vigtigst af alt yde den optimale sikkerhed.

Granby Box
En favorit emballage løsning hos vores kunder er Granby Box. Vores Granby Box kan lidt af hvert, hvilket gør den velegnet til alle former for gods, også den farlige slags. Kassen er lavet i krydsfiner, og kan nemt foldes sammen efter brug, eksempelvis i perioder hvor den ikke benyttes. Kassen kan leveres i standardmål, men du kan også selv bestemme størrelsen på den. Granby Box kan både leveres med firmalogo, eller med ISO-symboler, hvis det ønskes.
 

Hvis du gerne vil vide mere om vores transportkasser, kan du kontakte os på tlf: 54 41 84 00 eller e-mail info@granbypack.dk.