Export emballage

Export emballage til transportopgaver

Gennem årene har vi her hos Granby Pack haft rigtig mange eksportkunder, der alle har haft forskellige ønsker, behov og krav. Det har gjort os gode til at kortlægge, både hvilken type export emballage virksomheder generelt kan få brug for, og indkredse eventuelle kundespecifikke behov. Vi vil dog gerne konstant udfordres på vores viden og på vores løsninger.

Granby Pack fokuserer ikke blot på export emballage i generelle størrelser, vi vælger at fokusere på vores kunders behov. Vi ved at vores kunders export emballage behov er forskellige. Virksomheder indenfor fødevareindustrien vil have andre krav end en virksomhed indenfor non-food – det siger sig selv. Andre mindre åbenlyse forskelle eksisterer dog også. Det er en af grundene til, at vi har udviklet vores Boxing Room.

Boxing Room – stedet hvor krav, ønsker og kreativitet mødes
I dette rum bliver der lagt planer og strategier i samspil med vores kunder. Her kan du komme med krav, ønsker, modifikationer, forslag, spørgsmål, eller andre former for input, som til sidst ender med et kvalitetsprodukt til din virksomhed.

Sammen kortlægger vi blandet andet hvad du skal have transporteret og hvordan pakningen foregår i din virksomhed. Da vi har mulighed for at bygge fleksible produkter, kan vi også indrette dem således, at de passer til jeres pakkeproces (skal det foregå fra bunden, bliver produktet læsset på fra siden osv.)

Vores Boxing Room har fungeret så godt, at vi ser den som en fysisk repræsentation af vores motto:

Boxing Unique Demands

Ring eller skriv til os
Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores Boxing Room, vores processer eller vores export emballage, er du velkommen til at kontakte os.

Vores emballage-eksperter sidder klar til at hjælpe dig; det eneste du skal gøre er at ringe til 54 41 84 00, eller sende en e-mail på info@granbypack.dk