Paller

Skal du bruge paller, enten til at opbevare materialer på eller i forbindelse med transport?

Uanset hvilket formål dine paller skal bruges til, har vi her hos Granby Pack den rette løsning. Nedenfor kan du læse lidt om forskellige typer paller.

Euro- og engangspaller

Hos Granby Pack har vi både standard éngangspaller, samt de certificerede europaller. Vi leverer paller i mindre og større partier. Kontakt os for en konkurrencedygtig pris.

Specielt gods som ikke passer til almindelige paller

Skal du have transporteret gods der enten er meget skrøbeligt eller værdifuldt, og behøver du dermed en speciel måde at transportere det på? Har du varer der fylder så meget eller så lidt, at de ikke passer til almindelige paller? Granby Pack har enten den rette løsning på lager, eller konstruerer den helt rigtige emballage eller palle til dit behov og krav.

Vi fremstiller gerne éngangspaller i specielstørrelser. Det eneste du skal gøre er at kontakte os med de mål, du gerne vil have specialpallerne i; så finder vi en passende og konkurrencedygtig løsning.

Om Granby Pack

Granby Pack har gennem årene opbygget stor erfaring inden for emballageløsninger til virksomheder der årligt transporterer tonsvis af materialer nationalt og internationalt. Vi leverer i forskellige typer godkendte emballageformer og er fleksible i alle henseender. Både store og mindre virksomheder er at tælle blandt vores tilbagevendende kunder.

Vi lægger stor vægt på, at kunne levere individuelle produkter, alle virksomheder er forskellige og har forskellige transportbehov.

Kontakt os hvis du er i tvivl om noget, eller har spørgsmål til vores produkter.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse pallen skal være, er du velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe på tlf.: 54 41 84 00, eller ved at sende os en mail: info@granbypack.dk

Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for logistik- og lagerløsninger – hos os er du i trygge hænder.