Pallerammer

Pallerammer i høj kvalitet

Granby Pack tilbyder pallerammer af høj kvalitet. Varmebehandlede pallerammer, EUR-pallerammer, hel- og halvpallerammer. Vi er leveringsdygtige i pallerammer af høj kvalitet der både er pris- og miljøvenlige.

Pallerammer bruges som supplement for paller til intern transport eller til at beskytte dine produkter pakket i mere følsom emballage. Placeret på pallen beskyttet af pallerammen kommer dine produkter mere sikkert frem. Pallerammer kan bygges op, og kan således nemt tilpasses mængden/størrelsen af dit gods.

Træemballage hos Granby Pack

Der kan gå meget galt under transporten. Derfor har vi blandt andet udviklet vores emballage til at kunne modstå lidt af hvert. Nedenfor kan du læse nogle gode grunde til, hvorfor du bør vælge os, næste gang der skal købes emballage

Nemme at montere

Vores produkter er både nemme at montere og afmontere. Tid er penge, især for virksomheder som er meget involveret i logistik. Der er derfor penge at spare i forhold til pakke- og håndteringsomkostninger. Fleksibel og sikker emballage er din garanti mod unødige udgifter i transportleddet.

Med træemballage løsninger fra Granby Pack vil din vare være optimalt beskyttet undervejs i transportforløbet. Vores træemballage beskytter både varen mod, den ofte hårdhændede håndtering vi ved er en del af dagligdagen i transportsektoren, og mod de vejr- og klimamæssige påvirkninger varen kan blive udsat for. Træemballage fra Granby Pack er altid varmebehandlet og godkendt til eksport efter standarden ISPM 15.

Træemballage i fleksible konstruktioner giver fordele

Hos Granby Pack leverer vi træemballage totalløsninger indeholdende en komplet kvalitetskasse, 100 % tilpasset dine behov for størrelse, tilpasset dine krav til hurtig og nem pakning fra siderne eller fra toppen, bestående af træpalle, låg og svøb af krydsfinér, samt evt. indvendige afstivere og polstring. Du behøver kun én træemballage leverandør når du benytter Granby Pack.

I forhold til andre emballagetyper, i samme prisklasse, har træemballage rigtig mange fordele. Vores transportkasser i krydsfinér har eksempelvis stor styrke er nemme at montere og afmontere, de leveres sammenfoldet, fylder derfor mindre på dit lager og da de er produceret af krydsfinér kan de, afhængig af håndteringsmåden, bruges igen og igen.

Kompaktheden i vores produkter gør, at emballagen vejer mindre og har en mindre volumen, end traditionel træemballage. Det giver i sidste ende lavere transportomkostninger for virksomheden.