ShockWatch

Forsigtig transport – ShockWatch

ShockWatch er en opgradering fra det traditionelle ”Forsigtig” label. Dette smarte ottekantede label sættes direkte på yderemballagen og er med til at fortælle den transportansvarlige, at der her er tale om gods, der skal transporteres forsigtigt. Det smarte ved ShockWatch er, at det er muligt at aflæse, når transporten er foretaget. ShockWatch er din garanti for, at den transportansvarlige har behandlet godset som aftalt.

ShockWatch fås i flere variationer

Alt efter hvad du skal have transporteret og hvilken følsomhed dit gods har, er der et ShockWatch der passer dertil. ShockWatch tilbydes i flere G-værdier (følsomhed). Du har derfor mulighed for at udvælge præcis dét ShockWatch, der passer til produktet og transporten. Granby Pack kan være behjælpelig med rådgivning og vejledning hvis du er i tvivl.

Et kendt produkt

Over de sidste 15 år er der blevet benyttet ShockWatch rundt om i hele verden. Mange multinationale virksomheder benytter ofte kun ShockWatch, fordi det er bedre end andre labels. Produktet bliver i dag solgt i mere end 27 forskellige lande, og er den mest anerkendte ”Forsigtig”-etiket i verden.

ShockWatch - Teknisk info

ShockWatch er en præcisionsstøddetektor, som føler og angiver et støds kraftighed og giver ejeren af det transporterede gods et klart svar på, om godset er blevet transporteret forsvarligt.

Produktet består af et væskefyldt glasrør, placeret i en selvklæbende etiket. Ved påklistring af ShockWatch på yderemballagen af et produkt, vil det med det samme reagere, hvis produktet skulle falde på gulvet eller modtage lignende stød. I tilfælde af dét, skifter væsken i glasrøret farve til rød.

En god garanti

Du har måske prøvet at have livlige diskussioner med transportansvarlige som sværger, at godset ikke har lidt unødige stød – også selvom produktet tydeligt har taget skadet? ShockWatch er din bevisførelse til at placere ansvar og få erstatning/forsikring.

Du kan læse mere om ShockWatch på denne side.