Tip n Tell

Transport af din virksomhed gods, som skal stå op på hele turen?

Batterier, motorer, store computer og lignende har alle det til fælles, at størstedelen af dem er nødt til at stå op, på grund af den måde de er bygget på. Medmindre kassen de bliver transporteret i er lige så bred som den er høj er der stor chance for at den vælter.

Et smart tip n tell system vil altid være at foretrække, fremfor blot at placere en passiv advarsel på siden af kassen. Advarsler på kassen bliver ofte overset og giver ingen garanti for at transporten er foregået forsvarligt.

For at sikre at dit gods kommer frem i god behold, er det en god idé at investere i et tip n tell system, som afslører, hvis kassen som godset er i, er væltet undervejs under transporten. Tip n Tell indikatoren indeholder en blå farve som flyder ud i pilespidsen, hvis kassen har været væltet ved ca. 60°. Den transportansvarlige kan altså ikke rejse kassen op igen som om intet er sket, uden at tip n tell systemet har registreret det.

TiltWatch fra ShockWatch

Tiltwatch er en indikator og overvågningsenhed med samme formål som tip n tell.  Dog ikke i samme stil som de kendte ottekantede labels fra ShockWatch der alarmerer ejeren af godset om, hvis der har været unødvendige og uhensigtsmæssige stød tilført godset under transporten. Samme virksomhed har udviklet TiltWatch til opretstående transportkasser.

TiltWatch indikatoren viser rødt, hvis den er blevet vippet over 45 grader til en af siderne og er altså din garanti for, at varen ikke er væltet, tippet eller på anden måde uhensigtsmæssigt tiltet. Skulle der opstå behov for erstatningskrav er det noget lettere at løfte bevisbyrden med en troværdig indikator som TiltWatch.

Systemet er en pålidelig løsning til en konkurrencedygtig pris. TiltWatch er et førende produkt indenfor overvågning af bevægelsesfølsomme maskiner, væsker og andre produkter

Almindelige rystelser og bevægelser har ingen effekt

Din transportør behøver ikke at frygte for aktivering af indikator ved almindelig kørsel. Tip n tell  og TiltWatch aktiveres kun, hvis produktet har været tippet mere end  henholdvis 60 grader og 45 grader undervejs. Det samme gælder ved flytransport: TiltWatch aktiveres ikke, hvis flyet letter i en skarp vinkel.