Transportemballage

Stort udvalg af transportemballage

Gennem årene har vi her hos Granby Pack haft rigtig mange kunder, der alle har haft forskellige ønsker, behov og krav. Det har gjort os gode til at kortlægge, både hvilken slags transportemballage virksomheder generelt kan få brug for, og indkredse eventuelle kundespecifikke behov. Vi vil dog gerne konstant udfordres på vores viden og på vores løsninger.

Granby Pack fokuserer ikke blot på transportemballage i generelle størrelser, vi vælger at fokusere på vores kunders behov. Vi ved at vores kunders transportemballage behov er forskellige. Virksomheder indenfor fødevareindustrien vil have andre krav end en virksomhed indenfor non-food – det siger sig selv. Andre mindre åbenlyse forskelle eksisterer dog også. Det er en af grundene til, at vi har udviklet vores Boxing Room.

Træd ind i vores Boxing Room

Boxing Room er stedet hvor vi laver planer i samarbejde med vores kunder. I vores Boxing Room vurderer, planlægger og udfører vi dét der skal til, for at gøre din transport så sikker som muligt.

Vores Boxing Room fungerer også glimrende som den fysiske repræsentation af vores motto: Boxing Unique Demands.

Når vi sammen med dig har fundet på den optimale løsning, går vores arbejde i gang. Mange år inden for udvikling af emballageprodukter har sørget for, at vi har kunnet udvikle produkter, som – udover at være i høj kvalitet, miljøvenlige og holdbare – nemt kan justeres i forhold til kundens ønsker. Er der brug for en større eller mindre kasse end vores standard størrelser, er det aldrig et problem, men en opgave der skal løses.

Vi kommer gerne forbi din virksomhed og kigger på, hvad det er du skal have transporteret.

Kontakt os
Såfremt du er blevet mere interesseret efter at vide hvad vi ellers har at tilbyde eller har spørgsmål du ønsker at få besvaret er du velkommen til at kontakte os.
Vores transportemballage eksperter sidder klar til at hjælpe dig. Kontakt os på til 54 41 84 00 eller e-mail info@granbypack.dk