Transportkasser

Granby Pack transportkasser til alle formål

Hos Granby Pack specialiserer vi os i emballage. Vores erfaring inden for området – der rækker mange år tilbage – har bl.a. givet os den fordel at vi ved hvilke udfordringer en sikker transportopgave kan byde på, og hvilke kvalitetskrav der er og kan være til eksempelvis vore transportkasser.

Flere transportkasser at vælge mellem

På grund af de meget forskellige behov der kan være hos vores kunder, har vi valgt at udvikle flere forskellige typer af transportkasser.
Du kan blandt andet vælge mellem:

Granby Box

Granby Box er en sammenfoldelig transportkasse konstrueret i krydsfinér. Kassen er særdeles velegnet til emballering af alle former for gods – inklusiv farligt gods. Kassen fås i 4, 6 eller 8 mm udgaver, som kan holde til lidt af hvert. Vi har testet Granby Box og har konkluderet, at vores 6 mm udgave har en stablingsstyrke på 5 tons. Det er en transportkasse designet til at bidrage til helt sikre transportopgaver, og den leveres til en konkurrencedygtig totalpris.   

Clips Box

Clips Box er perfekt som returemballage. Vi fremstiller dem individuelt efter mål, lavet i enten 6 mm eller 8 mm krydsfinér. Det smarte ved disse transportkasser er, at de enkelte dele kan aftages i vilkårlig rækkefølge, alt efter hvordan du ønsker at pakke dem. Der er altså mulighed for at pakke fra siden, enden eller toppen. Som navnet afslører benytter vi et clipssystem, for at give hurtig adgang til kassens indhold. Kassen kan leveres med eller uden firmalogo, ISO symboler i forskellige farvevalg.

Kontakt os vedrørende jeres valg af transportkasser
Såfremt der er tvivl om hvilken kasse der er den rigtige til jeres virksomhed, eller I har brug for yderligere information, er I velkomne til at kontakte os. Vi er klar til at rådgive om jeres individuelle behov på tlf.:  54 41 84 00, eller e-mail info@granbypack.dk