Tremmekasser

Tremmekasser til transport eller opbevaring af gods

Granby Pack producerer tremmekasser efter kundespecifikke mål og ønsker.

Tremmekasser er ideelle til transport, pakning og opstabling af flere emner eller mindre kasser i samme kasse. De mindre kasser placeres inde i tremmekassen/buret. På den måde er du sikker på, at kasserne bliver hvor de skal være under hele transporten. Tremmekasser er også velegnede til at kategorisere og opdele gods. Tremmekasser fra Granby Pack er konstrueret på en palle bund, perfekte til lagerhåndtering med gaffeltruck eller palleløfter samt ved læsning og losning.

Ud over den solide og håndteringsvenlige bund, er siderne i vore tremmekasser afstivet i en solid trækonstruktion. Dine varer er godt beskyttet og holdes samlet i tremmekasser fra Granby Pack.

Tremmekasser og anden Træemballage fra Granby Pack

Vælger du at benytte vores produkter og service, vil du altid modtage træemballage af høj kvalitet. Vores træemballage er varmebehandlet og godkendt til transport efter ISPM 15. Produkterne er lavet af træ eller krydsfiner, og kan leveres i standardstørrelser eller efter specielle mål, alt efter kundens behov.

Boxing Room til unikke løsninger

Granby Pack's Boxing Room er vore eget koncept, hvor vi mødes internt eller med vores kunder, udveksler erfaringer og sparrer omkring udviklingen af nye eller skræddersyede transportemballageløsninger. Det kunne eksempelvis være et specifikt ønske eller behov til vore tremmekasser.

Boxing Room er den fysiske repræsentation af Granby Pack's motto:

BOXING UNIQUE DEMANDS

Granby Pack ønsker at gå utraditionelle veje for at levere de helt rigtige og unikke løsninger til vores kunder. Vi er med hele vejen fra analyse af dit emballagebehov, udvikling af løsningsforslag til fremstilling af den færdige løsning. Vi vil skabe en løsning der yder en 100 % sikker beskyttelse under transporten af dine produkter.

Granby Pack har dygtige og kreative konstruktører med mange års erfaring i konstruktion af kasser og paller til ethvert behov og inden for mange forskellige segmenter. Vi kommer gerne ud til dig for at finde den rigtige løsning for dig og dine kunder.