Trækasser

Trækasser i specialmål til transportopgaver

Små, mellem eller store leveringer – vi har en trækasse til alle typer opgaver. Det eneste du skal gøre er at fortælle os, hvad det er du skal have transporteret og hvilken størrelse du gerne vil have trækasserne i.

Granby Pack’s træemballage

Vi har fra starten af valgt at fokusere på træprodukter af høj kvalitet. Vi ved hvor vigtigt det er, at produkterne når frem i god stand. Hvis produkterne er kommet til skade, kan det resultere i store tab for virksomheden.
 

Derfor er der ingen grund til at slække på kvaliteten, når varer skal transporteres fra den ene ende af landet til den anden, eller sendes på en endnu længere strækning til udlandet med bil, luft- eller sø fragt. Al vores træemballage er varmebehandlet og godkendt til eksport efter standarden ISPM 15.
 

Fordele ved at benytte vores træemballage

Granby Pack har et yderst erfarent og kompetent personale der ved alt der skal vides om emballageløsninger. Vi har opbygget kernekompetencer og har overført det bedste af vores viden til vores træemballage.
 

Emballagen er UN-godkendt

Hvis du ønsker det, kan vi levere din emballage med UN-godkendelse inden for området ”small packaging”. Så du ikke får nogen problemer, når du transporterer farligt gods.
 

Du får lavere lageromkostninger

Vores produkter leveres sammenfoldet – medmindre andet ønskes – og kan selvfølgelig også opbevares på samme måde – der er meget plads at spare.
 

Vi benytter miljøvenlige materialer

Hos Granby Pack gør vi vores for, at skåne miljøet så meget som muligt. Derfor er al vores emballage fremstillet i træ og krydsfinér der kan genbruges.
 

Solid slidstærk emballage

Eksempelvis har en Granby Pack kasse, i beskedne 6 mm krydsfinér, en stablingsstyrke på hele 5 tons, hvilket gør dem velegnede til at transportere langt de fleste typer gods.
 

Vores trækasser leveres plano, men hvis du ønsker det, kan de også leveres delvist eller samlet.