Barriefolie

Granby Pack leverer barrierefolie og andre effektive emballageprodukter til sikring og forsendelse af varer. Barrierefolie er din sikkerhed for en tør, ren og miljøvenlig transport eller opbevaring af dine produkter.

Barriefolie tillader ingen gennemtrængning af fugt, lys, salt og UV-stråler. Med barrierefolie fra Granby Pack, beskytter du dine produkter mod korrosion og rustskader, som kan opstå i forbindelse med fugt og kondens ved temperaturændringer, og er garanteret en sikker og tør forsendelse.

Vi anbefaler at anvende tørremiddel ved indpakning af produkter i barrierefolie, da fugt og kondens som eventuelt indelukkes ved pakningen kan være skadelig for produktet.

Barrierefolie efter mål

Granby Pack leverer barrierefolie og emballage i mange afskygninger efter dine ønskede mål. Med barrierefolie, undgår du unødvendige økonomiske og miljømæssige tab. Granby Pack leverer også barriefolie i ruller.

Kontakt vores dygtige og erfarne medarbejdere, og få professionel assistance til vurdering af jeres emballagebehov. Her hos Granby Pack er vi overbevist om at det er vigtigt at finde den rigtige løsning første gang, hver gang.

Barrierefolie og emballage fra inderst til yderst

Granby Pack har kvalitetsemballage, til sikker indpakning, lagring og transport af dine varer eller produkter. Uanset om du og din virksomhed har behov for beskyttelse af elektronik, maskiner eller maskindele, instrumenter eller andre følsomme produkter, har vi løsningen der sikrer at godset når helskindet frem til modtageren.

Med gennemtænkt emballage, uanset om det er barrierefolie eller anden emballage du ender med at vælge fra vores sortiment, minimerer du risikoen for økonomiske tab og nye forsendelser. Med Granby Pack som samarbejdspartner er dine varer eller produkter beskyttet på bedste vis.

Vi leverer din barrierefolie – hurtigt og nemt

Granby Pack er din professionelle og pålidelige leverandør af effektiv emballage og transportsikring. Vi ved at vi påtager os en opgave, der har stor betydning for vores kunder, når vi bliver valgt som leverandør. Derfor er ord som præcision, kvalitet, pålidelighed og god service nøgleord i vores hverdag.

Vi er din pålidelige leverandører af barrierefolie, samt utallige andre effektive emballageløsninger, og vi ser frem til at bevise vores værdi for din virksomhed.

Kontakt os allerede i dag på telefon 54 41 84 00, eller send en e-mail på info@granbypack.dk.