Træpaller

Leder du efter en leverandør af professionelle træpaller, behøver du ikke lede længere. Granby Pack leverer adskillige typer træpaller i den bedste kvalitet.

Vi har måske markedets hurtigste levering af kvalitets træpaller i forskellige størrelser og udformninger. Uanset om du skal bruge standard Europaller, specielle træpaller med højere lasteevne eller træpaller efter mål, er Granby Pack leveringsdygtige.

Europaller og andre træpaller efter standardmål

Granby Pack er din ekspert i træemballage og træpaller. Vi har en pålidelig og fleksibel produktion af adskillige typer træpaller og emballageprodukter. Vi har altid et lager af Europaller og andre træpaller efter standardmål klar til hurtig levering. Uanset om du skal bruge et mindre eller større antal, er vi parate til hurtig levering overalt i Danmark. Kontakt os vedrørende leveringstid ved hele læs.

Træpaller efter specielle mål

Granby Pack kan desuden levere træpaller efter særlige mål og krav. Vi har en unik leveringsdygtighed og kvalitetssikring af alle vores produkter, og kan med vores træpaller efter dine særlige mål og belastningskrav, skræddersy træpallen efter dit behov.

Med et stort lager af kvalitetstræ og råvarer, kan vi inden for 10 hverdage eller efter aftale producere dine træpaller efter mål. Du har derfor altid mulighed for at minimere din egen lagerbinding i træemballage og træpaller.

Kontakt os allerede i dag, vi kan både producere træpaller efter de mål du oplyser, eller vi kan komme forbi til en professionel gennemgang og analyse af behov og løsningsmodeller. Hos os, er det dig der bestemmer.

… og træpaller til de tungere opgaver

Uanset om det er dimensionerne på træpallerne, eller særlige krav til lasteevnen, der afviger fra standardløsningerne, kan vi løfte opgaven for jer.

Vi er eksperter i at bygge træpaller, der er velegnede til at laste tungere emner.

Lad os producere dine træpaller – hurtigt og nemt

Vi hos Granby Pack tager sikker træemballering samt effektiv transportsikring alvorligt. Vi ved at vi har en opgave der er af stor betydning for vores kunder. Med vores mange år i branchen, ved vi, at vi er én af markedets bedste leverandører af emballage og træpaller, og vi inviterer dig til at prøve vores gode service.

Kontakt os allerede i dag på telefon 54 41 84 00, eller send en e-mail på info@granbypack.dk.