Eksportkasser

Granby Pack er din professionelle leverandør af eksportkasser samt kasser til farligt og særligt gods inden for området ”small packaging”. Få et overblik over hvilke eksportkasser vi har som standard, og hvilke andre løsninger vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

Vores stærke og gennemtænkte  eksportkasser, dækker de fleste behov  for sikker emballering ved transport af gods over landets grænser.

Eksportkasser – sikkerhed og tryghed i kasseform

Vi påtager os gerne den opgave det er, at sikre dine produkter, varer eller gods under alle former for transport. I den forbindelse rådgiver og vejleder vi gerne i udvælgelsesprocessen, således at I altid ender med den rette emballage. Med vores store erfaring inden for eksportkasser og emballering i øvrigt, har du med Granby Pack, altid en god og pålidelig samarbejdspartner ved hånden.

Vi bliver hele tiden stillet overfor nye ønsker, behov og krav til emballagens udformning og sikkerhed. Derfor er vi altid årvågne overfor metoder og materialer der kommer frem på markedet. Det er med til at udvikle vores standardprodukter til perfekte løsninger. Uanset om det er Granby Packs eksportkasser eller anden Granby Pack transportemballage du vælger, får du derfor en gennemtænkt og sikker løsning.

Eksportkasser og individuelle løsninger fra Granby Pack

Med et bredt udvalg i emballageprodukter, har Granby Pack en emballageløsning til de fleste opgaver, krav og behov. Vi har konkurrencedygtige standardløsninger, som eksempelvis vores eksportkasser, i 6 mm krydsfinér, men har også et særligt fokus på individuelle behov. Det betyder kort og godt, at hvis ingen af vores standardstørrelser passer til opgaven, er vi klar med fleksible kundespecifikke løsninger.

Granby Pack lægger gerne emballagestrategier og finder på optimale løsninger, i fællesskab med hver enkelt kunde. Vi ser frem til at blive udfordret på vores viden og på vores løsninger, af dig og din virksomhed.

Bestil dine eksportkasser allerede i dag

Skal dit gods transporteres sikkert over landets grænser, er eksportkasser fra Granby Pack ét af de sikreste valg. Kontakt os på telefon 54 41 84 00, eller send en e-mail på info@granbypack.dk, vi vil hurtigt finde frem til, om du kan bruge vores standard eksportkasser, eller om vi skal producere en skræddersyet emballageløsning til dig og din virksomhed.